Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Viktig melding til våre yngste skyttere

Husk at et treningsstevne er nesten som å være på vanlig trening. Ikke noe å grue seg for.

Det blir inga trening førstkommende onsdag. I stedet oppfordrer vi alle til å melde seg på treningsstevnet torsdag 30.03. Onsdag 5. april bli det heller inga trening pga forberedelser til Skurlagsstevnet. På Skurlagsstevnet er skyteskoleelevene satt opp med jobbing. Dette er en del av opplæringa knyttet til skyteskolen.

Hensikten med disse treningsstevnene er alt fra å gi de aktive skytterne konkurransetrening fram mot banesesongen og til å gi et tilbud til de som har gått skyteskole og som vil ta stegene videre innen skyttersporten.

Disse treningsstevnene retter seg derfor inn mot alle skyttere, uansett alder og ferdighetsnivå. Detb dreier seg rett og slett om å komme sammen og treffe nye skyttere. I tillegg byr jo dette med å skyte stevne med 25 tellende skudd på nye utfordringer. Men her er det viktig å presisere at alt foregår nesten som det vi er vant til fra treningene etter skyteskolebn.

Dessuten er det fint å få opptre sjølstendig ift m dette med påmelding via nettet.

Du gjør det slik:

1. Gå inn på dfs.no

2. Logg deg på vie mitt skytterlag og din egen ID og passord som du har valgt sjøl. Har du ikke valgt passord sjøl, kan du bruke 2560.

3. Gå inn på arr. kalender og kryss av på interne arr. opp til høyre i bildet.

4. Her finner du stevnet og melder deg på ved å velge lag og skive og oppgi din egen id. Da kommer navnet ditt opp og du fyllfører bare påmeldinga.

5. Vi har folk inne på standplass som vil hjelpe til.

6. Skulle du ikke få til dette med påmeldinga, kan du ta kontakt med en i skytterlaget, gjerne Hans Sollid på tlf. 991 65 970. Du kan også møte opp nede i skytebanen og melde deg på der, men da kan vi ikke si når du får skyte.

6. Stevnet er gratis for våre egne medlemmer.