Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

126 skyttere på DC-5 Skurlagsstevnet

Skyteskolelever samt noen fra forrige kull samlet før dyst.

Da vi summerte opp lørdag ettermiddag var det 126 skyttere som hadde deltatt på årets DC-5 Skurlagsstevnet. Skyteskoleelevene satte virkelig sitt preg på det hele.

Trioen i tet fra fredag ettermiddag holdt stand for alle angrep på lørdag. Dermed ble det Lars David Øvrum jr. fra Nannestad som vant og fikk sin aksje i Skurlagspokalen

Hans Runar Kojedal, Røros var beste skytter på lørdag under omtrent de samme vindforholdene som det var fredag kveld. På formiddagene lørdag var det ikke enklere.

Sjekk denne skytinga

Det ble levert mye god skyting og det er vanskelig å framheve noen. Når vi denne gangen gjør det, er det fordi det knytter seg store prestasjoner bak tallene. Det gjelder junioren Bjørnar Rasmussen fra Sykkylven som reiste hjemmefra styggtidlig lørdag morgen. Han var på plass til avtalt tid kl. 12.15. Han kom til standplass 3 med dobbelthold med bare ett tapt innertreff. Han skjøt glimrende både på liggende og knestående her med 6/6 på begge hold. Da er det nærmest tragisk å få 6/2 på det siste holdet. Men all ære til vinneren i kl. jr. Håkon Gammelsæter Tolaas, Nesjestranda&Skåla. Han avslutet med 6/5,6/6, 6/6 på det tre siste holdene. Legg merke til ar begge skjøt 6/6 på småen på kne. I det hele tatt var det et knallhardt oppgjør i juniorklassa der Hans Øie Bævre, Bæverdalen ble andremann, men han hadde "bare" 6/4 på kneholdet. 

Bildene av figurene til Bjørnar Rasmussen finner du også i billedvedlegget.

Tilfeligheter gjorde at vi nettopp hadde skiftet figurer for han skjøt. Det var så mye god skyting på finfelten at det var nødvendig å bytte figurer.

 

 Vel langt

Ellers er vi åpne for at den oppgitte avstanden på tønna på grovfelten kanskje er 20 m for langt. her vil vi kontrollmåle. Vi har flyttet dette hildet 20 m bakopver og kanskje lagt på disse metrene to ganger.

Reultatene

Resultatene på dfs.no er ikke helt i form mht rekkefølge. Vi beklager dette, men på denne hjemmesida under fanen live-visning og resultater finner du det hele slik som det ble vist på storskjrm inne på skytterhuset og som ble lagt ut live på nettet.

Vi retter en stor takk til alle gode hjelpere som bidro til et etter vår syn meget vellykket feltstevne. Vi mener å ha arr. årlige feltstevner siden 1928.

En spesiell takk retter vi til skyteskoleeleven som hadde sin siste time i form av arr.teknikk på Skurlagsstevnet. Å delta her for fullt er opplæring på mange måter.

God påske!