Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Stort samlagsstevne i felt

Samlagsmestre på Røros. Fra v. Jørn Strypet, Hågen Strypet og Per Dalåsen

Årets samlagsstevne i felt på Røros vil gå over i historien som ett av de beste for Alvdal skytterlag. Vi fikk hele tre samlagsmestere i Jørn Strypet - kl. e.rekr. - Hågen Strypet - kl. 2 - og Per Dalåsen - V73

Ikke minst er det verdt  å sette et kryss i margen for Per Dalåsen som endelig fikk lønn for strevet og kunne gå seirende ut av duellen med sin lagkamerat Hans Sollid. Per jobber mye med skytinga si og kan levere topprestasjoner da han har dagen. Her er det nok å vise til at han i 2016 og 2017 vant 30-skudden på Kjemsjøstevnet.

Vi retter en spesiell gratulasjon til 'n Per.

Med Jørn på laget seiret Per og Hans klart i lagskytinga på finfelt. 

Men også Martin Strypet som skyter i kl. 3 leverte også flott skyting med 29 på 30-skudden. Med fem treff på omgangen ble det en 12.plass. Men det holdt til sølv medalje. 

Hågen Strypet vant mesterskapet i kl. 2 og imponerte spesielt med sin kneserie under omgangen. Fem treff med tre indre der var imponerende, rett og slett.  

Men det gjelder både for Martin og Hågen: De var overlatt helt til seg sjøl og sine egne vurderinger mens mange andre hadde opptil flere eksperter som kunne bistå med den vanskelige avstandsbedømmelsen. 

Tuva og Isak Bråne leverte også flott skyting og skal roses for det. Tuva leverte i tillegg pauseunderholdning sammen med Emma Heidtman i form av å slå hjul midt i vegen bak standplass på omgangen. Det er ikke hverdakskost på et feltstevne.

Når det gjelder komplette resultater henviser vi til hjemmesida til Røros skytterlag.