Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Trippelstevnet dag 2 - med korr. av navn også på res.listene

Eirik Stenhaug Furuli er nybegynner og deltok på sine første banestevner utenfor laget denne helga.

Årets Trippelstevne her på Alvdal er over og vi kan gratulere Anne Ingeborg Sogn Øiom fra Randsfjord med stevneseieren, hennes andre på like mange år. Stevnets andre dag - søndag - ble velsignet med et nydelig sommervær der stevnet gikk knirkefritt på alle måter.

I alt dletok det 165 skyttere, derav 15 fre vårt eget lag. Blant disse fikk vi tre klasseseire med Martin Strypet - 339 i kl. 3, Morten Dølhaug Reinertsen - 339 i kl. 4 og Jørn Strypet - 349 i kl. e.rekr. 

Veldig gledelig var det også å ha fire nybegynnere ung på standplass. 

Stevnet ble historisk idet vi for første gang kunne tilby Napoleonskake i restauranten. Man kan si hva man vil om Napoleon, men bake kake kunne han, blir det sagt.

Takk

Vi retter en stor takk til alle som på ulike måter hjalp til under stevnet. En spesiell takk til stevnelederen Kirsti Dølhaug Reinertsen, for IT-folka Agnar Kveberg og Ingvar Brohaug og til alle dere unge som bekler de ulike funksjonene på en flott måte. Dette lover godt for både det samlagsstevne bane vi skal ha i august og for den senere drifta av Alvdal skytterlag.

Vi retter også en spesiell takk til Sparebanken 1 Østlandet for gavepremien til beste skytter i rekr., og til Nord-Østerdal Kraftlag for gavepremien til vinnerne av kl. e.rekr. og jr. 

 

Mette Strandlien fra Ringebu&Fåvang satte et meget verdig punktum for stevnet da hun i det aller siste laget skjøt 350 med 31 indre i kl. junior. Vi gratulerer!