Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Trivelig og vinterlig lagmesterskap felt

Vi var ikke for mange, men de som var der (11) hadde en trivelig dag med mye flott skyting

Og det var lagt opptil et flott arr. av duoen Ingvar Brohaug - finfelt - og Tor Arne Reinertsen - grofelt. Bl. a. ble omgangen på grovfelten skutt mot de to langholdene fra Skurlagsstevnet og det fortsatt mot ei snøkvit li.

I det hele tatt var det vinterlig til gangs på lagmesterskapet denne gangen.

På grovfelten vant Ingvar mens Morten Reinertsen vant 30-skudden som den eneste på 30 treff. Unggutten Morten gjorde ingen feil. 

Kl. 2 ble vunnet av Hågen Strypet som nå virkelig har fått opp dampen som feltskytter etter suksessen på samlagsstevnet. 

På finfelten vart det som ventet en tett duell mellom sist helgs samlagsmester Per Dalåsen og Hans Sollid. Hans dro det hele i land på mesterskapet, men hadde Per skutt alle skuddene på rett figur, hadde de stått likt med 12/10. Men med seks skudd i feil figur må sjøl en samlagsmester bite i det sure eplet. 

Blant de yngste var det gledelig nok Jon Thraldsteen som vant i sitt første felstevne overhode. Han fikk tett følge av kompisen Håkon Sandli. Begge skjøt i det hele tatt veldig bra med sine cal. 22 våpen. Men her savnet vi opptil flere av de som har skutt både inne og ute før i vinter.

Dagen ble avsluttet med at Bjørn Erik Oddlien, vår trofaste og "hurtigsrbeidende" scootersjåfør,  fikk overlevert ei lagsjakke fra Alvdal skytterlag som takk for hjelpa over mange år. Børti'n stiller opp så sikkert som "amen i kirka", også som her for å frakte ned figurene etter Skurlagsstevnet etter lagmesterskapet.

Resultatene finner du her