Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Denne gjengen holder på

Vi har fem rekrutteringsskyttere som har holdt det gående sammen helt siden de gikk på skyteskole. Det er beundringsverdig.

I kveld var det igjen terping på liggende skytinga der Hans Sollid var engasjert som trener. Riktig reimbruk var hovedtemaet i kveld der det også var mange som viste fin framgang. Men hovedsaken er og blir at flere av dem har holdt ut og pliktskydig møtt opp på treninger både ute og inne helt siden de gikk skyteskole hos Tor Arne Reinertsen høsten 2017. 

På bildene ser du i rekkefølge:

1. Sivert Gjelten Sundmoen, 2. Sondre Kjeldsen Eggestad, 3. Kim Henry Nordby Nordahl, Anders Kvakkestad Flaten og Jon Kvakkestad Flaten.

Senere på kvelden kom Kaja Steimoen tilbake for å prøve seg igjen etter flere års fravær. Det er dette som er så fint med skyttersporten; at du kan komme tilbake når du ønsker det. Slik kan du holde på gjennom hele livet.

Det er plass til mange flere som har vært innom tidligere! 

Treningene framover planlegges slik:

Tirsdager kl. 18.00. For de som har prøvd seg litt og for viderekomne med anledningfor spesialtrening noen kvelder v/ Karstein Skundberg

Onsdager kl. 18.00. Gruppa som er beskrevet ovenforsamt andre som vil prøve seg. Vilkåret er her gjennomgått skyteskole.