Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Oppsummering av LS i Evje

Ingvar på pallen som andremanni kl. A i skogsløp. T.h. vinneren Herman Erdal, Førde

12 skyttere fra Alvdal deltok årets på LS i Evje. Alle leverte en flott innsats og skal ha takk for at de tok turen. Vi fikk to mann på pallen, begge i skogsløp. Her fikk Ingvar sølvmedalje i kl. A og Jørn bronse i kl. jr.

20 års jubilant

For vår skytterkonge Ingvar Brohaug var dette stevnet et speielt minn, idet det var 20 år siden han skrev skytterhistorie med å bli skytterkonge. 

Og Ingvar fornektet seg ikke denne gangen heller:

Først er det her er det en spesiell grunn til å stoppe litt med den prestasjonen Ingvar Brohaug leverer i skogsløp med en andreplass i kl. A – og det gjør han med 50 år på baken!!!! 

Ingvar presterte også å bli beste lokale skytter på grovfeltfinalen (nr. 32 totalt). I tillegg nevner vi at han vant 30-skudden i kl. 4. Slå den!

Sette seg mål

Han hadde nok som mål å ta medalje i skogsløp. Han visste at han måtte være i knallform rent fysisk og i tillegg ha 30 treff på feltrunden. Han klarte bege deler og da det var et par mann som yppet seg mot slutten av skogsløpet og truet en pallplass, fikk de svar g vel så det. Vinneren Herman Erdal fra Førde er en unggutt som også konkurreerr på høgt nasjonalt nivå i skiskyting. 

Historisk

Da har Ingvar tatt medalje på bane, felt og skogsløp som den første i Nord-Østerdal.  At han i tillegg ble skytterkonge på samme sed for 20 år siden forteller at dette var et spesielt stevne for jernmannen som kommer fra Folldal, i mange år bosatt på Alvdal.

Ingvar er et unikum, rett og slett. 

Nære på

Jørn Strypet leverte også en meget flott innstats under dette LS. Han skjøt innledningsvis 250 på baneskytinga. Her kom det dessverre en nier i det 8.skuddet på omgangen som ødela. Dermed fikk han ikke medalje. og det hadde han fortjent etter mye flott skyting denne sommeren.

Jørn fortsatte med å ta bronsemedalje på skogsløp i jr. Dermed sto vi med to meget verdige medaljevinnere på skogsløp der også Isak Bråten stilte opp og leverte en flott innsats ved å bli nr. 14.

Hadde Jørn Strypet skutt sin 100 serie under samlagsskytinga for ungdom, hadde laget vunnet til tross for at rekruttene tapte to poeng.

Ekstra honnør

Den lar vi gå til Tuva Bråten i kl.jr. og Marit Reinertsen i kl. 2. De stilte opp og leverte fin skyting uten å nå helt opp. Men Marit skjøt om mesterskapet felt i kl. 2 og ble nr.45. 

 

Alle resultater fra LS finner du her