Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Innbydelse skyteskole

Alvdal skytterlag innbyr til skyteskole med oppstart 14. oktober. Påmelding innen 01 oktober. De første 10 som melder seg på får være med, første mann til mølla!!!! Påmelding sendes: Hågen Strypet – tlf. 95 45 68 85 eller haagenstrypet@hotmail.com

 Skyteskolen vår arrangere iht. til de gjeldene korona-restriksjonene i Det frivillige Skyttervesen.

Les hele innbydelsen her.

Slik vil vi arrangere skyteskole i høst

(iht. til koronavettregler 20.8.20):

Pr nå har myndighetene et unntak for avstandsregelen for personer under 20 år som deltar på arrangementer som skyteskole, samt de som er med å arrangerer (dvs. instruktører, standplassledere og andre som er med å arrangere). (klikk her for FHIs veiledning). 

Det betyr at voksne instruktører kan instruerer på vanlig måte på skyteskole og dermed kan skyteskoler gjennomføres på nesten vanlig måte denne høsten.

Foresatte på skyteskole:

Skyteskole-konseptet i Det frivillige Skyttervesen  legger opp til at man skal stille krav til at det skal være minst én foresatt til stede på deler av eller hele skyteskolen.

Det ansees som såpass viktig for at skyteskolen skal være vellykket at det oppfordres til at man forsøker å få til dette også denne høsten. Dette forutsetter imidlertid at man sørger for at de foresatte kan overholde 1-meter-regelen. Det anbefales ikke at de foresatte får være med inn på standplass da dette vil gjøre det svært vanskelig å overholde avstandskravet.

Hvis det ikke er mulig å ha foresatte til stede er det selvfølgelig et godt alternativ å ha skyteskole uten foresatte til stede.

Les rep. i MIV'n her

Les utfyllende koronavettregler for DFS her.