Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Stor suksess på juleavslutninga

Vår alles "mor" Hanne Kristin Strypet - over alt - alltid.

25 skyttere på standplass skapte virkelig julestemning på 3. runde i hjemmebanecupen. Og midt oppe i det hele fant vi vår alles "moren" Hanne Kristin Strypet som med medbrakte lussekatter, julegavepremier til alle og som samtidig fungerte som standplassleder, gjorde dette til en kveld som går inn i minnebøkene.

Hva denne dama gjør og over mange år har gjort for Alvdal skytterlag kan neppe vurderes høgt nok. Bare i går kveld ble hun forstyrret av at komfyren oppe i Strålsjøåsen klikket da det aller siste brettet med Lussekatter skulle i ovnen. Da var det bare å rykke ut til eldstesønnen Hågen ( leder i ungd.utvalget) for å steke ferdig der før skytinga. Når en så i tillegg vet at Hanne Kristin hadde skaffet "julegavepremier" til samtlige skyttere denne kvelden der vi i tillegg kunne glede oss over en herlig miks mellom nybegynnere ung og "nybegynnere gammel" - les foreldre,  måtte dette bli suksess. 

Vi tar også med at Hanne Kristin og Jan Strypet har tre sønner - alle skyttere av meget god kaliber. Eldstemann Hågen var som vanlig stevneleder i går som ellers. 

Debuterte

Men det var flere ting som gledet denne kvelden. Hans Gjelten perset i kl. 2 og slo for første gang sitt barnebarn Sivert Sundmoen Gjelten.. Men den samme Sivert tok sitt mon igjen da han på imponerende vis fikk praktisere som lærling som standplassleder, en jobb han skjøttet med høg, klar og sikker stemme. Og her er det flere unge som ligger i startgropa for gradvis ta flere og nye oppgaver som ei utfordring. Utfordringer er det i det hele tatt ikke mangler på for en skytter.

Sportslig

Ingvar imponerte med 344 og slo for første gang Martin Strypet denne høsten.

Takk til julegavepremievinnerne:

Alvdal-Tynset Sport - avd. Alvdal

Huldra

Alvdal Bok- og Papirhandel

MIV'n ( Alvdal Midt I Væla)

BF-bygg/Boligpartner

Sans Blomster 

Spar Einar Østby

Prix

Shell

S.Tronsli 

Cirkel C

Br. Gjermundshaug Anlegg

Alvdal Graveservice

Sparebanken 1 Østlandet . avd. Alvdal

Tolga/Os Sparebank

Du finner resultatene her