Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Montering av sponsormerker

Montering av sponsormerker på skytterjakke, lue og gevær skal skje som anvist nedenfor. Det kommer et nytt klebemerke for geværet fra Alvdal Skurlag med det første. Alle merker får du på Alvdal-Tynset sport.

a. På klubbjakka. Her rykkes alle logoer inn hos levendøren TRIMTEX. Det er bare den nye logoen til Alvdal-Tynset Sport som skal erstattes av ny. Dette gjøres av Alvdal-Tynset Sport. Nyere jakker får denne endringen.


b. På geværet skal sponsormerkene monteres iht bildet nedenfor. Dette er skytterens eget ansvar.

c. På skytterlua skal sponsormerkene monteres av Alvdal- Tynset Sport. Da er det bare å levere inn skytterlua der. Også dette er skytterens eget ansvar.

d.På skytterjakka. Som vist på bildet. Også her skal merkene monteres av Alvdal-Tynset Sport. Transfers skal brukes der det er tilgjengelig. NB! Merkene for Sparebanken 1 Østlandet og Alvdal-Tynset Sport er nye og må fornyes.

Det er veldig viktig at dette blir gjort helt likt.Det er meget viktig at vi følger opp dette med sponsormerkene svært nøyaktig. Vi har store inntekter via våre sponsorer. Vi må her vise ansvar og ikke bidra tilo at vi taper avtaler.