Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

NorgesCup stevnesponsorer

Vi takker våre faste sponsorer og våre stevnesponsorer NC for verdifull støtte til vårt NC-stevne. V i er godt inne i salget nå og oppdaterer lista fortløpende. Klikk på NC sponsorer. .. og la oss være enige om en ting: De støtter oss, la oss bruke dem.

   
   
  Alvdal kommune har gitt en betydelig støtte til våre stevne i 2.runde i Norgesciupen.
   
  Aukrustsenteret er en unikt galleri og opplevelsesener med Flåklypatoppen i sentrum.. Turen innom der må nesten regnes som obligatorisk. Nesten unsett hvordan det gikk eller ikke gikk på skytinga, her får du et herlig påfyll av humør.
   
 

Lysgrotten - holder til ca. 5 km nord for Alvdal langs RV3.  Lysgrotten inviterer til lysopplevelser utenom det vanlige. En spasértur rundt i deres lokaler gir deg tips og ideer til hvordan du pynter hjemme – og det du trenger, det finner du her..De har også hytte til leie.

Enkel gjennomkjøring i begge retninger gjør det lett å ta av fra RV3 også for campingvogner og bobiler. Les mer på www.lysgrotten.no/

   
   Espeland Transport gir en fleksibel og garantert transport. Espeland er en av de store aktørene på markedet og har sin hovedbase i Alvdal.
   
   Gjelten Bru Camping ligger idyllisk til langs FV 29 ca. 4 km fra Alvdal. Jokerbutikken ligger bare 200 m fra Gjelten Bru camping
   
Langodden Gård ligger ca. 10 km sør for Alvdal. Skiltet fra RV 3.  Trivelig capming med utleie av hytter. Gardsturisme på sitt beste.
   
  Sandli overnatting ligger sentralt til i gnangavstand fra sentrum i Alvdal.
   
  Alvdal Innkjøpslag holder til på Plassen industrifelt. Kjør av FV 29 mot Folldal ved brua før Jokerbutikken. Stor FK-butikk
   
  ABS Shooting er vår lokale topp leverandør av skytterbekledning og utstyr forøvrig.
   
  Bjørn Åsen AS driver innen taksering, prosjekt- og byggeledelse. 
   
  Nordihaugan driver med selskapslokaler og catering. Meget idylliske og særegne lokaler med utgangspunkt i et gardsmiljø. Kan anbefales.  Hva med en fellesmiddag for et skytterlag/gruppe skyttere etter endt skyting?
   
  dmt holder til på Alvdal og er  ledende innen design, media og trykk.
   
  Spar/Einar Østby holder til på Steia og er en vel assortert dagligvarehandel med jernvare. Der finner du det meste.
   
  Huldra er en unik kombinasjon mellom intim kafe og salg av handverksprodukter. Her går virkelig begrepene håndverk, mat og kultur i hverandre. Du finner den midt på Steia.
   
   Statoil - Jela bensin og kiosk  ligger strategisk langs RV 3 like nord for Alvdal sentrum oppe i Steimogjelen. Velassortert kiosk og flott vaskehall til sjølbetjening.
   
  Per Arne Bjørn - maskinentrepenør med 35 års erfaring. Autorisert i tiltaksklasse 2. Når høy kvalitet på arbeidet og god kundetilfredshet teller.
   
  Nord-Østerdal Elektroservice holder til med egen butikk på Steia - ved siden av PRIX.
   
  Alvdal Bok- og Papirhandel - også lekebutikken på Steia. Skaff deg dine Aukrustbøker her i forbindelse med oppholdet i Alvdal.
   
  Sans  - en flott blomster- og gavebutikk på Steia. Viden kjent for sine krativitet med blomster.
   
  Leif Sturla Lillestrøm driver innen bransjen graving og transport.
   
  Norma er ledende innen alt som har med jakt, våpen og amminisjon å gjøre. Vi ønsker 'n Ola Tore lykke til på LS. 2x skytterkonge allerede forteller sitt.
   
  Tronfjell Maskin driver iinnen anleggsbransjen.