Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Røros skytterlag
Stiftet 1880

Hva skjer i 2018?

Tiden flyr!

Godt nyttår! 2017 var et meget godt år, og nå satser vi på at 2018 skal bli enda bedre! Her kommer litt informasjon om noe av det som skal skje.

Innendørstreninger

Vi fortsetter med innendørstreningene hver onsdag ut til og med 25. april. Skytingen foregår i kjelleren på Glåmos samfunnshus og starter klokken 18:00. Der er det bare å møte opp og bli med. Skytterlaget har utstyr og våpen klart til utlån der.

Jegerfelt

Førstkommende søndag, 7. januar, starter vi opp med jegerfeltskytingene. Denne skytingen vil foregå mot dyrefigurer ved skytterbanen i Hådalen hver søndag til og med 4. februar. Påmeldingen er fra klokken 11:00 til 12:00. Her kan alle med jaktrifle delta.

Treningsfelt

Sammen med lagene Glåmos og Brekken/Aursunden arrangerer vi treningsfelt på rullering. Dette er en skyting på varierte avstander. Her samles flere rutinerte feltskyttere som med glede hjelper til med tips og innskyting. Skytterlaget har utstyr som kan lånes ut her også. Denne skytingen foregår på felt arenaen på Orven og i Brekken.

Samlagsstevnet feltskyting

I tillegg til de vanlige stevnene vi bruker å arrangere, Fjellmaratonet og Sommerstevnet, skal vi i vinter arrangere samlagstevnet i feltskyting.

Landsskytterstevnet 2018

Årets landsskytterstevne arrangeres på Stjørdal i starten av august. Vi håper mange nye og gamle skyttere slenger seg med på denne folkefesten. Dette er et arrangement som er mye mer enn selve skytingen, og burde oppleves!