Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
LS 2014 i Sandnes
Arrangør: Gann, Gjesdal og Klepp Skytterlag

Et hjertesukk fra parkeringsvaktene

Parkeringsvaktene har gjort seg noen tanker om hvordan stevnet har forløpt så langt, og vil her dele sine erfaringer med oss.

Kjære skyttere.
Vi er et helt fotball lag fra Klepp bestående av noen få voksne og mange ivrige gutter som prøver etter beste evne og holde orden på parkeringen på skytebanen oppe på Vatne. (Hovedaranaen) Vi har nå arbeidet som maur i to dager og har lyst til å dele noen erfaringer med dere.
 
På parkeringsplassen er det ikke plass til alle som vil opp.  Det er lang vei fra krysset fra riksvegen  og opp til toppen. Det betyr at vi stenger for oppkjøring når det er ca 10 plasser ledig fordi vi må plasser til dem som er på vei opp.
 
Du ,»som bare « skal levere ammunisjon, levere ei børse, eller sette av en person, og har fått lov å kjøre opp for å gjøre dette bør tenke over følgende:
 
Det er ikke plass til deg fordi om du hører på vårt samband at det er tre plasser ledig.  Vi samler opp til fem eller ti plasser og så gir vi beskjed om å slippe disse opp.  Dersom du tar en av disse plassene, selv om du har sagt at du «bare skal sette av noe» er det en annen som må snu. Vi har ikke lyst til å belønne deg som jukser med en parkeringsplass. Vi sender deg derfor ned igjen. Det må du faktisk ha respekt for.
 
Det er antakelig også utført noen mirakler på dette skytestevnet. Vi har skyttere som «ikke har sett» parkeringsvaktene.  Det må skje noe fantastisk på veien fra bilen til skytebanen. Hvordan disse kan klare å se gjennom et dioptersikte på 200 meters avstand, er meg en gåte J
 
Det er også lite trivelig når vi ber dere som  « bare skal levere noe» om å stoppe i innkjøringen for å snu og dere kjører videre,forbi vakter og all form for folkeskikk.  Det kan ikke være slik at  det viktigste i verden er deg, uansett hvordan det går med dem som retter seg etter våre direktiver.
 
Det rareste for meg er at vi stadig opplever voksne skyttere som setter bilen  bilen på handicapparkeringen uten slik tillatelse. Enten er du frekkere enn det vi liker å tenke på, eller så er det noe utrolig rart med ditt syn også. Dere må være klar over at for å få flyttet disse bilene , bruker vi masse tid , første på å kontakte politiet og så finne eieren. Vær så snill- la de som trenger det, bruke disse plassene.
 
Avslutningsvis er det slik at man alltid skal rose de flinke. Det er veldig hyggelig når vi får beskjed om at vi gjør en kjempejobb fordi når vi hjelper til mer «ryggeparkering» unngår folk bulk i bilen.  Vi jobber hardt fra 06.30 til 18.00. Hjelp oss slik at dette går smertefritt resten av uka så får alle en god opplevelse på et flott landskytterstevne.
 
Med vennlig hilsen
Knut Eriksen
Klepp G-16