Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nidaros skytterlag
i Uttrøndelag skyttersamlag

Lørdagstreninger

Lørdagstreninger med standplassleder 2020

DFS krever at alle som deltar i organisert aktivitet skal registreres med kontaktinformasjon, og at denne skal oppbevares i ettertid, og at skytterne skal tildeles skytetid og standplass på forhånd. Det kan delta inntil 20 personer i den organiserte aktiviteter pr økt, og alle som møter (også ikke-skyttere) må registreres.

Nidaros skytterlag har valgt å bruke påmelding til aktiviteten via Mitt DFS for å overholde dette kravet. Siden ikke-medlemmer ikke kan registreres via Mitt DFS, bes man om ikke å ta med seg andre til banen så lenge DFS har disse kravene.

Alle som møter på dager med trening med standplassleder skal være påmeldt via Mitt DFS. En kan delta på trening på et av lagene så lenge man får til å melde seg på, dvs. at det tillates at en melder seg på ledig plass på neste lag og så venter.

Det kun mulig å trene på den på forhånd bestilte standplass, og til på forhånd bestilt tid.

Oppmøte for treningen er på parkeringsplassen. Ingen skyttere skal inn på standplassen før de har fått beskjed fra skyteledere om at det er klart. Hånddesinfeksjon benyttes før og etter trening.   

Alle må ha med eget liggeunderlag. 

Ingen kan melde seg på mer enn ett lag, på den måten får så mange som mulig anledning til å trene.

Har man symptomer på luftveisinfeksjon skal man ikke delta!

Her følger lenker til påmelding resten av 2020:

3/10: 
 
24/10: 
 
14/11: 
 
21/11: 
 
5/12: