Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Full fart på Storviltprøven

De er inne i den siste hektiske delen av jegertreningen og oppskyting til storviltprøven. Mange -veldig mange har vært innom på banen denne sommeren.

Det er nå 3 torsdager igjen før vi pakker ned banen for vinteren og starter vintervedlikeholdent på de elektroniske skivene våre. Oppskyting til storviltprøven vil foregå helt til vi kommer til oktober måned. Idag var vi på besøk på banen og traff mange kjente fjes.

Storviltgruppa stiller opp og stiller banen til disposisjon hver eneste torsdag i juni, august og september og gjør en kjempejobb for de som møter opp på treningene og enten vil trene litt, teste litt ammunisjon og skyte opp til storviltprøven.

Alle torsdagene i disse tre månedene har vært godt besøkt, og selvfølgelig i tiden rett før "bukkejakta" starter er det veldig hektisk aktivitet på en slik kveld. Når det nå er 3 uker igjen av denne skytingen har vi passert 160 avlagte storviltprøver.

Som seg hør og bør så har også flere av våre ungdommer i år avlagt storviltprøven, noen for gøy og noen på alvor. Vi ønsker alle lykke til med årets jakt!