Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Landsskytterstevnet

NRK sender 11 timer fra LS

LS-arenaen på Voss

NRK satser stort på sendingene fra Landsskytterstevnet. De skal sende 11 timer og 10 minutter fra Voss i perioden 15. – 17. august.

Carina Olset skal for første gang være programleder for sendingene fra Landsskytterstevnet. Med seg i studio har hun kommentatorene Andreas Stabrun Smith og Ola Lunde.

- Jeg gleder meg voldsomt til denne utfordringen, sier Olset. Hun begynner etter hvert å få mye erfaring fra TV-ruta og ledet blant annet sendingene fra det nylig avsluttede EM i fotball.

Andreas Stabrun Smith skal være kommentator for Landsskytterstevnet for fjerde gang.

- Det var med stor ærefrykt jeg tok over denne jobben etter Kjell Kristian Rike. Skyttermiljøet er unikt og fantastisk, og jeg gleder meg stort også til årets stevne på den spektakulære nye skytebanen på Voss, forteller Stabrun Smith.

 - Den sendingen vi gjennomfører fra innledende skyting i klasse 5 er årlig den lengste som NRK produserer uten hjelp fra andre produksjonsselskap. Det er egentlig et helt ellevilt prosjekt å skulle være på direkte sending åtte timer og førti minutter i et strekk. Mye skal klaffe og det krever mye planlegging, avslutter Stabrun Smith som vil komme direkte fra jobb i OL i London til Voss. 

NRK har en stab på 40 personer som vil være tilstede på Voss for å gjennomføre sendingene.

TV-sendinger fra NRK under LS 2012:

Onsdag - Klasse 5

10:00 – 18:40

Onsdag - Oppsummering

20:30 – 20:45

Torsdag - Kongelag    

19:45 – 20:55

Fredag - Stang- og felthurtigskyting

22:00 – 23:00