Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Landsskytterstevnet

Jorun Snekvik vant klasse Eldre Rekrutt - Felt

Mester i feltskytingen for klasse ER - Jorun Snekvik - 42/12

Vant med 12/12 og 42/12, etter to omskytinger.

Finalegrensen for feltfinalen i klasse Eldre Rekrutt var satt til 30 treff. Hele 95 skyttere hadde oppnådd dette resultatet etter innledende skyting i finfeltrunden. Fire lag skulle gjøre opp om mesterskapet, og alle med likt utgangspunkt. Med så mange gode skyttere var omskyting om mesterskapet forventet. Det skulle skytes mot liggende prisme, med skytetid 3 min.

Beste resultat fra innledende feltrunde hadde følgende skyttere:

1 Benjamin T. Karlsen Rælingen 30/29
1 Marius Liengen Sørskogbygda 30/29
3 Anders Hunstad Sigdal 30/28


De første finalelagene ble anvist felles, mens siste finalelag ble anvist i puljer. Etter endt anvisning var det hele seks skyttere som hadde skutt til 12/12 i feltfinalen, og sammenlagt 42/12.

Skytterne som da måtte ut i omskyting var:

Benjamin T. Karlsen, som forøvig oppnådde dette resultatet fra skive en. Videre hadde vi Thomas Åsheim, Sindre Sjåstad Henriksen, Anders Hunstad, Jorun Snekvik og Jardar Å. Aarekol. Samtlige skyttere stod med 42/12, og fantastisk skyting i finalen.

Disse ble igjen anvist i tre og tre, og det skulle vise seg at nok en omskyting måtte til før vi kunne kåre mesteren i feltskyting for klasse Eldre Rekrutt.

Sindre Sjåstad Henriksen, Benjamin T. Karlsen og Jorun Snekvik hadde igjen skutt til 12/12 og møttes på standplass for å kjempe om første-, andre- og tredjeplassen i mesterskapet.

Igjen ble skivene anvist i feltfinalen for klasse Rekrutt, og igjen var det skutt utrolig godt i figuren. De tre ble anvist felles, og treff etter innertreff viste seg i figurene. Denne gangen ble de enige, for Benjamin T. Karlsen, Rælingen, skjøt til 12/9, Sindre Sjåstad Henriksen leverete hakket bedre med 12/11, men best av dem alle ble Jorun Snekvik, Surnadal, som for tredje gang leverte 12/12 i feltfinalen.

Jorun Snekvik ble mester i feltskyting for Eldre Rekrutt under LS 2013.

Resultatlisten etter omskytinger ble:

1 Jorun Snekvik Surnadal 42/12 e.o.
2 Sindre Sjåstad Henriksen Engesetdal/Skodje 42/12 e.o.
3 Benjamin T. Karlsen Rælingen 42/12 e.o.
4 Thomas Åsheim Byneset 42/12 e.o.
5 Anders Hunstad Sigdal 42/12 e.o.
6 Jardar Å Aarekol Klepp 42/12 e.o.