Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Landsskytterstevnet

Påmeldinger til LS 2014 - Sandnes

Nettpåmelding for prøvestevnet, jubileumsskyting, Stang- og felthurtigskyting og samlagsskyting åpner 1. juli kl. 21:00.

Nettpåmelding finner du her:
Til påmelding for prøvestevnet, jubileumsskyting, Stang- og felthurtigskyting og samlagsskyting.

Jubileumsskyting:
Bli med på jubileumsskyting med 10 skudd grunnlag på 2 minutter!

Norges Skytterstyre vedtok i sak 16/2014 at det i Sandnes skulle markeres at det var 100 år siden det første grunnlaget ble skutt på LS. Grunnlaget skal altså skytes på to minutter, slik det ble gjort på Landsskytterstevnet fram til og med 1967. Alle skyttere i klasse 3-5 inviteres til å skyte grunnlaget enten søndag 3. august eller onsdag 6. august. På onsdag 6. august er skytingen kun for klasse 3 og 4.

Påmeldingsavgiften er 100 kroner, og det tildeles medaljer til den beste 1/3-del av deltakerne i hver klasse. Motivet på medaljen er av Aagot Weesman-Kjær, som var den første kvinne som deltok på Landsskytterstevnet i Oslo i 1914. 

Prøvestevnet:
Prøvestevnet arrangeres for 200 m på torsdag den 31. juli  og fredag 1. august for 100 m. Her gjennomføres en grundig kontroll av systemer og rutiner i forkant av baneskytingen på LS 2014 - Sandnes. Det er ingen premiering i forbindelse med "prøvestevnet".

Stang- og felthurtigskyting (Junior/V65/V73):
Skyttere i disse klassene kan nå fritt velge lag blant de lagene som er satt opp 3. august. Skyttere som ikke er forhåndspåmeldt via nett kan møte opp direkte på oppropet ved Stang- og felthurtigarenaen mellom 11:00-17:00, den 3. august. Disse får da skyte på ledig plass.

Samlagsskyting (Senior/Rekrutteringsskyttere/Veteraner):
Før skytterne inn på rett skive. Resultatlisten fra 2013 gir skivefordeling for 2014. (Se: Informasjon i forbindelse med påmelding til samlagsskyting - LS 2014)
De to siste lagene i nettpåmeldingen for hver enkelt samlagsskyting er forbehold «Reserver».
Det er kun samlagsleder evt. «samlagsadministrator» som kan melde på lag til samlagsskyting.

Påmeldingsfrister:
Prøvestevnet - 29. juli
Stang- og felthurtig - 30. juli
Jubileums-skyting - 2. august
Samlagsskyting Rek. - 2. august 
Samlagsskyting Sen. - 3. august
Samlagsskting Vet. - 3. august