Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Landsskytterstevnet

AG3 klassen får skyte under LS

Klasse AG3 skyter på LS 2011

Det er nå avklart at AG3 klassen får skyte på Landsskytterstevnet, men det blir ikke kåret en militær norgesmester da MilNM er avlyst.

Militært NM er avlyst, men AG3 klassen får skyte bane og felt, med vanlig premiering i disse klassene. Det blir ingen finale for denne klassen, eller kåret en sammenlagtmester.

AG3 skyttere kan kvalifisere seg for Stang og felthurtigfinalen.

Det blir åpningsseremoni på Bestemorenga lørdag kl. 1400. I den forbindelse blir det stans i all skyting.

Nye oppropslister er nå lagt ut, og det blir ikke skyting før kl 1530 på lørdag 30. juli.

Skytterbokas pkt. 7.238 Klasse AG-3 og HK 416
Klassene omfatter militært, rulleført personell – både klasseførte skyttere og de som oppfyller de alminnelige krav for skyttere i klasse 1. Klasseførte skyttere kan delta i både sin ordinære klasse og i klasse AG3/HK416 ved samme stevne i alle øvelser, såframt ikke spesielle arrangementstekniske forhold forhindrer dette. Skyttere kan eksempelvis delta med AG3/HK416 i enkeltøvelser, men da kun i klasse AG3/HK416. I klasse AG3/HK416 kan skytteren kun benytte militært feltantrekk som skyteantrekk, og uniformen kan ikke ha noen modifikasjoner. Albuebeskyttere og skytebriller er tillatt, mens spesiell skytebekledning under uniformen er ikke tillatt. Ammunisjon som benyttes i konkurranser skal være standard utlevert ammunisjon som Forsvaret nytter.

Skyttere i klasse AG3 kvalifiserer inn for finaler i Stang og/eller felthurtig på lik linje med skyttere i de øvrige klasser. Skyttere som deltar i disse øvelsene med to våpen skal på forhånd avklare hvilket våpen som benyttes til kvalifisering for finale/skyting om trofé.

Skyttere i klasse HK416 kvalifiserer inn for finale i felthurtig på lik linje med skyttere i de øvrige klasser. Skyttere som deltar i denne øvelsen med to våpen skal på forhånd avklare hvilket våpen som benyttes til kvalifisering for finale/skyting om trofé. Skyttere i klasse HK416 kvalifiserer ikke inn for finale i Stangskyting sammen med øvrige våpen i DFS. Egen finale og eget trofé for klasse HK416 etter arrangørens bestemmelser, er unntatt fra denne regel.