Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Landsskytterstevnet

Knut Erik Svarstad med napp i Officerspokalen II

Knut Erik Svarstad vant første duell med Knut Jørgen Brodahl.

Knut Erik Svartad måtte ut i omskyting om Officerspokalen II, med Knut Jørgen Brodahl, begge med 100 poeng og sju innertiere på sitt grunnlag.

Knut Jørge Brodahl (Fana) og Knut Erik Svarstad (Bamble) inntar skive 1 og 2 i tordagens Kongelag. Men, først måtte de to gjøre opp om Officerspokalen, som deles ut til beste grunnlagsskytter klasse 3-5. Begge med 100 poeng og sju innertiere. Hvem skulle komme seirende ut av denne første duellen skytterne i mellom.

Vi fulgte skivene skudd for skudd, og begge åpnet med 9-ere. Så fulgte de begge opp med en 10-er. Neste stående skudd gikk i favør Svarstad som la inn nok en 10-er. Så var kneskytingen i gang. Bare 10-ere på Brodahl, mens Svarstad måtte tåle en 9-er. De to var helt likt etter seks skudd. Liggendeskuddene tok til, og Svarstad dro i fra med innertier etter innertier, og behold ledelsen helt inn. Begge skjøt 98 poeng, men Svarstad ble rangert foran med sine 3 innertiere. Sterk omskyting av dem begge, men Knut Erik Svarstad fikk sitt første napp i Officerspokalen.

 

Knut Erik Svarstad (Bamble) fikk sitt første napp i Officerspokalen, som deles ut til beste grunnlagsskytter i klasse 3-5. Han inntar også skive 2 på torsdagens Kongelag