Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Frende Forsikring

Det frivillige Skyttervesen har samarbeidsavtale med Frende Forsikring. Hva betyr avtalen for skytterlagene og medlemmene?

Samarbeidsavtalen mellom DFS og Frende Forsikring Skytterlagene får ved henvendelse til Frende gode tilbud om forsikring av skytebaneanlegg og utstyr, og alle medlemmer og familiemedlemmer i skytterlagene får tilbud om personlige forsikringer ved å ta kontakt med Frende.

Det er viktig at dette gjøres via DFS sine kanaler (se "Slik går du frem"), ikke via andre som selger forsikringer for Frende. 

DFS får en bonus/provisjon av tegnede forsikringer, som går til aktivitetsrettede tiltak og arrangement som Landsskytterstevnet.

Skytebaneundersøkelsen som ble gjennomført i 2015 viste store variasjoner i både forsikringspriser og forsikringsvilkår. Mange lag har også egen ansvarsforsikring, som i de fleste tilfeller blir dekket gjennom den sentrale avtalen (Skytterboka kapittel 5). Frende vil derfor ta direkte kontakt med hvert enkelt skytterlag som ønsker tilbud slik at forsikring av skytebaneanlegg, utstyr og våpen blir korrekte.

Frende Forsikring har også gode vilkår og konkurransedyktige priser på personlige forsikringer. Frende Forsikring gir lojalitetsbonus, og etter tre år går prisen på forsikringen faktisk ned med fem prosent! De årlige justeringer knytter seg til indeksreguleringer og skadeutvikling, du får faste priser, ingen dumpingpriser som dobles ved neste korsveg!

Slik går du frem:

Skytterlag (forsikring av skytebaneanlegg, utstyr og våpen):
Send en epost til skytterlag@frende.no, bruk kontaktskjema eller ring 55 15 36 00, og be om tilbud på forsikring av lagets skytebaneanlegg, utstyr og våpen. Frende spør vanligvis om kopi av gjeldende polis, og følger deretter opp skytterlaget med gjennomgang av forsikringer og tilbud.

Medlemmer:
Ta kontakt med Frende Forsikring og få tilbud på dine private forsikringer! Du kan gjøre dette på følgende måter:


Eller ring Frendes kundesenter 55 15 36 00, og si at du er medlem i et skytterlag.

Kundesenteret til Frende har åpent fra kl. 0800-1600 mandag-onsdag og fredag og til kl. 1800 på torsdager.

Om Frende Forsikring
Helnorske Frende Forsikring eies av 15 lokale sparebanker. Hovedkontoret ligger i Bergen, der over 200 ansatte håndterer skadeforsikring og livsforsikring for over 200.000 privat- og bedriftskunder. Med gode vilkår og konkurransedyktige priser, er Frende Forsikring kåret til best i test i en rekke uavhengige forbrukertester.  Best på kundeservice i 2016 og 2017.