Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Hvorfor arrangere skyteskole?

Hvorfor er skyteskole det perfekte verktøyet for rekruttering?

Noen vil kanskje tenke: Vi trenger ikke arrangere skyteskole, vi gjør som før og starter innendørsstreningen etter høstferien og satser på at det kommer noen nye. Kanskje dere setter inn en annonse i lokalavisa og skriver "Skytetrening starter etter høstferien. Nye skyttere velkommen". 

Dette er nok en vanlig oppskrift, men er den effektiv?

Skyteskole - skiller seg ut

Her kommer skyteskole inn i bildet. I dagens samfunn har barn og unge uttallige aktivitetstilbud og skyting er kun ett av mange. Derfor er det viktig at vi gjør alt vi kan for å skille oss ut og fremstille skytesporten som noe moderne og attraktivt. 

Moderne

Begrepet skyteskole er et begrep som er mer "i tiden" og kjent for barn og unge gjennom andre ligenede tilbud (fotballskole, idrettsskole, musikkskole osv). Når konseptet i tillegg har egne t-skjorter, skreddersydd undervisningsopplegg og det de aller fleste steder er det svært billig å delta så fremstår skyteskole som attraktivt blant både barn og foreldre. 

Testet og forbedret

I tillegg til dette er skyteskole et konsept som er testet og forbedret av skytterlag i snart 25 år. I de senere år har det vært en økning i medlemstallene blant våre yngste medlemmer og dette sammenfaller med den store økningen i deltakelse på skyteskole. 

Skreddersydd opplegg - alt tilgjenelig på nett!

Som om ikke det er nok så finner du alt du trenger for å arrangere skyteskole på nett. Alle presentasjoner og veiledninger er tilgjengelig for nedlasting, og du finner t-skjorter og brosjyrer i nettbutikken.

Kort sagt er skyteskole et attraktivt og effektivt konsept for rekruttering!

 

Alt om skyteskole finner du her:

www.dfs.no/skyteskole