Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Nyheter som kommer

Det kommer en rekke nyheter i skyteskolekonseptet til høsten!

2018 er satsingsår for skyteskole og i den anledning jobbes det med å utvikle skyteskole-konseptet ytterligere. Målet er å gjøre det enda enklere og mer attraktvit å arrangere og delta på skyteskole.

Dette kommer til høsten:

Pannebånd med øyelapp. 

Mange som arrangerer skyteskole har nok oppplevd at de nye skytterne sliter med å lukke det ene øyet. Å bruke pannebånd med lapp foran øyet er derfor en god løsning.

Denne vil bli en del av skyteskolepakka til høsten og erstatter linjalen som var med tidligere.

Veiledningsvideo for arrangører

Arbeidet med gjøre det enda enklere å arrangere skyteskole har fortsatt også i 2018. Til høsten lanseres det en rekke filmer som i detalj viser hvordan man kan gjennomføre øvelsene som er beskrevet i arrangørheftet. Disse vil legges på Det frivillige Skyttervesens Youtube-kanal til høsten og dermed bli lett tilgjengelige.

T-skjorte til deltakeren med nytt design.

T-skjorte til deltakeren ble innført 2016 og har vært en stor suksess. Denne er populær blant deltakerne og god reklame for skyteskolen til skytterlaget. Denne vil bli tigjengelig i nettbutikken til høsten.

Hva lurer dere på? Arranger skyteskole nå!

Har dere ikke arrangert skyteskole før? Da er 2018 året å prøve!

Alle lag som ikke har arrangert skyteskole etter 2012 får nemlig i år 6500 kr for den første skyteskolen de arrangerer. Les mer om det her.