Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Skyteskole i Inderøy kveld 5

Inderøy er ferdig med sin skyteskole. Sjekk hva de gjorde siste kveld!

Femte og siste kveld med skyteskole er gjennomført. Vi brukte kvelden på å repetere alt vi hadde gått igjennom tidligere. Vi ser at skyteskole-opplegget er klart og tydelig, og ungdommene lærer veldig fort. Guttene ble informert om hvilke muligheter de har etter at skyteskolen er ferdig, og at treningskveldene er allerede i gang.

Skyttermerkene

Det er kjempegøy å se at skyteskole bidrar til økt antall medlemmer i skytterlaget. Det er også greit å ha med seg det man har lært gjennom skyteskolen når man skal på trening og stevner. På standplass fikk alle prøve seg på en 25-skudd. Skytterlaget har tatt i bruk skyttermerkene i et års tid, og merkene gir stor motivasjon til at ungdommene har noe å strekke seg etter.

Lokalavisa

Ettersom det var avslutningskveld koste vi oss med kaker og brus. For å vise fram det vi har å tilby ungdommer i nærmiljøet bruker vi å sende vi inn en artikkel til lokalavisa med bilde av deltakerne og kort hva de har gjort i høst. Skytterlaget har allerede nye planer om skyteskoler i framtiden.

 

Ina Røvik Tønne, ungdomsleder Inderøy skytterlag