Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Treningssamling for kvinner 2021

Kurset er åpent for alle kvinnelige medlemmer i DFS som fyller 16 år og eldre inneværende kalenderår og som ønsker seg mer erfaring med grovfelt og skogsløp/skifelt med skyting. 

Meld deg på jentesamling nå: Påmelding 

Krav til deltakelse: 
Kurset er åpent for alle kvinnelige medlemmer i DFS som fyller 16 inneværende kalenderår og som ønsker seg mer erfaring med grovfelt og skogsløp/skifelt med skyting.  

Varighet 
Arrangeres fra 17.september kl. 10:30 til 19. september kl 12:30 

Samlingen følger store deler av programmet til feltinstruktørkurset, som går parallelt i Harstad 

Formål 
Samlingen har som mål om å rekruttere flere kvinner til feltskyting og spesielt til deltagelse i NM Skifelt og Skogsløp m/skyting. Det er satt opp kongepokal i NM Skifelt Kvinneklassen så det er ønske om å stimulere flest mulig til deltakelse her.  

Tidspunkt: 
Arrangeres 17.-19. september i Harstad (Trondenes Skytterlag) 

Påmelding 
Ved flere påmeldinger enn elevplasser vil Skytterkontoret foreta en prioritering. Påmeldingsfristen er 5. september 2021 

Reise og opphold 
Reise til og fra kurset dekkes etter gjeldende satser. Flybilletter bestilles av Skytterkontoret. Opphold under kurset dekkes av DFS. Det serveres frokost, lunsj og middag under kurset. For elever som kommer med fly blir det koordinert for fellestransport til kursstedet. 

Ammunisjon 
DFS stiller med feltammunisjon for den praktiske skytingen under kurset (begrenset utvalg). De som ønsker å benytte egen eller hjemmeladet ammunisjon må medbringe 150 patroner. 

Utstyr 
Deltakerne skal medbringe våpen i grovkaliber og relevant utstyr. Vesentlige deler av kurset foregår utendørs, slik at bekledning for å kunne være ute og å bevege seg i terrenget er påkrevet. Personlig våpen demonteres og klargjøres for feltskyting under kurset, som en del av den praktiske undervisningen. Treningsklær, joggesko og staver til stavgang bør også medbringes.  

Diverse 
Kurset vil ha noe fysisk trening-testing av skogsløp i praksis. Det er ingen krav til fysisk form, opplegget tilpasses helt etter den enkelte og du kan fint gå, jogge, løpe ut ifra hva du ønsker selv.