Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Jentesamling feltskyting og skogsløp

Foto: Norsk Skyttertidende

Samlingen er en unik mulighet til å lære mer om grovfelt og skogsløp med skyting. Påmeldingsfrist 5. september

Dette blir andre gang det arrangeres en egen jentesamling parallelt med feltinstruktørkurset i Harstad! Kurset er en del av en målrettet satsning for å få med flere kvinner til å delta på feltskyting og spesielt til NM Skifelt i 2022. I 2022 kan det deles ut kongepokal til beste kvinne dersom det er minimum 15 startende. Vi håper du vil bli med for å lære deg noen triks som gjør at terskelen for å starte i kanskje ditt første skogsløp eller skifelt blir lettere. Samlingen er også for deg som har erfaring med felt, skogsløp og skifelt fra før. Her vil alle få anledning til å lære noe nytt og til å bli kjent med flere. Vi håper du vil bli med ! 

Meld deg på jentesamling nå: Påmelding


Krav til deltakelse:

Kurset er åpent for alle jentemedlemmer i DFS som fyller 16 inneværende kalenderår og som ønsker seg mer erfaring med grovfelt og skogsløp med skyting. 

Varighet

Arrangeres fra 17. september kl. 1200 til  19. september ca kl 1200 

Samlingen følger store deler av programmet til feltinstruktørkurset, som går parallelt i Harstad.

Formål

Samlingen har som mål om å rekruttere flere kvinner til feltskyting og spesielt til deltagelse i NM Skifelt og Skogsløp m/skyting.

Tidspunkt:

Arrangeres 17.- 19. september i Harstad.

Påmelding

Det er begrenset med elevplasser på kurset. Påmeldingsfristen er 5. september 2021

Reise og opphold

Reise til og fra kurset dekkes etter gjeldende satser. Flybilletter bestilles av Skytterkontoret. Opphold under kurset dekkes av DFS. Det serveres frokost, lunsj og middag under kurset. For elever som kommer med fly blir det koordinert for fellestransport til kursstedet.

Ammunisjon

DFS stiller med feltammunisjon for den praktiske skytingen under kurset (begrenset utvalg). De som ønsker å benytte egen eller hjemmeladet ammunisjon må medbringe 150 patroner.

Utstyr

Deltakerne skal medbringe våpen i grovkaliber og relevant utstyr. Vesentlige deler av kurset foregår utendørs, slik at bekledning for å kunne være ute og å bevege seg i terrenget er påkrevet. Personlig våpen demonteres og klargjøres for feltskyting under kurset, som en del av den praktiske undervisningen.

Her finner du program for samlingen.