Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Det nærmer seg i Voss...

Dette er utsikten som møter skytterne på standplass 200m.

Ting faller på plass for LS-arrangøren. Nå er skivene på plass, feltstandplassene klare, og skyteteknisk komité er i rute for å utføre sine oppgaver.

Når det gjenstår drøye halvannen måned til landsskytterstevnet i Voss starter, faller stadig mer på plass. Skytterkontorets utdanningsavdeling var på Voss for å ha en gjennomgang med skyteteknisk komité om regelverk, rutiner og arbeidsoppgaver. Vi ble møtt av en gjeng entusiastiske mennesker, som har en positiv og fin innstilling til de arbeidsoppgavene de skal utføre. Det er mye rutine og kunnskap i den drøyt 20 manns store gjengen, så alt ligger til rette for at skyteøvelsene på LS er i de beste hender.

Når det gjelder anlegget for øvrig, så er det fortsatt hektisk aktivitet på de ulike arenaene. Standplassene på grov- og finfelt er så godt som ferdige. Det samme gjelder både Stang og felthurtig.

På baneskytingene har standplassene vært ferdig en god stund. Nå har også Kongsberg Target System (tidligere KME) montert skiver, monitorer og LED-tavler. Det er ingen tvil om at hele anlegget er spektakulært, så det er all grunn til å glede seg til årets LS.