Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Kurs for nyvalgte

Ungdomslederne på kurset.

Det årlige kurs for nye tillitsvalgte ble avholdt på Gardermoen i helgen. Dette er et kurs for nye tillitsvalgte i samlag.

Kurset er for nye samlagsledere, utdanningskontaker, ungdomsledere, IT-kontakter og kasserere, og gir deltakerne en nyttig innføring i den jobben de skal gjøre. I tillegg får de en god innføring i Det frivillige Skyttervesens regelverk, kultur og tradisjoner sett i lys av vår samfunnsrolle og Forsvars tilhørighet.

I tillegg er det et mål å gjøre alle tillitsvalgte kjent med hvilken støtte DFS sentralt kan tilby i den jobben de skal utføre. Kursleder Toni S. Hovdedalen har tradisjon tro differensiert store deler av kurset slik at deltakerne fikk tilpasset sitt program opp mot eget verv.

For samlagene er det spesielt viktig med kjennskap til organisasjonen slik at man er kjent med hvem som sitter i sentrale verv elller jobber i administrasjonen. Derfor var Presidenten og lederen for DFSU til stede under kurset, samt ledelsen og flere av de som til daglig har sitt virke på Skytterkontoret.

For mer informasjon se "Kurs for nyvalgte".