Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Vellykket samarbeidskurs med HV

Instruktører og deltakere på Skyteinstruktørkurs II på HV-skolen på Dombås

DFS og Heimevernet arrangerte årets siste samarbeidskurs. Fullt kurs, hvor folk fra både HV og DFS viste stort engasjement.

Skyteinstruktørkurs II arrangeres årlig i november måned, og er populært både blant HV-befal og DFS-skyttere. Også denne gangen var kurset fullt.

Kurset er et samarbeidskurs mellom DFS og HV, hvor DFS står for det faglige innholdet, mens HV legger til retten med forlegning og kurslokaler i tillegg til alle de andre fasilitetene Heimevernets skole- og kompetansesenter har å by på. Disse samarbeidskursene har pågått i mange år og HVSKS på Dombås har vært fast kurssted de siste årene.

Tilbakemeldingene fra kurset viser at dette var et vellykket kurs, hvor elevene var godt fornøyd med det faglige innholdet, men også fasilitetene på HVSKS. Vi kan sitere fra en av evalueringene i etterkant av kurset:
"Kurset var topp, og kan på det sterkeste anbefales til andre. Det eneste negative ved kurset var at jeg har gått opp en kg på disse dagene jeg har vært på Heimevernskolen..."

DFS er svært godt fornøyd med den serviceninstillingen vi blir møtt med på skolen, både blant skolens sivile og militært ansatte!