Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Regionalt seminar

Seminaret legger til rette for diskusjoner samlagvis og i kategorivise grupper.

Helgen 6. - 8. februar arrangerte DFS felles Regionalt Seminar for Nord-Norge og Midt-Norge landsdeler på Gardermoen.

Det deltok 56 tillitsvalgte på seminaret der samlagene var representert ved leder, ungdomsleder, utdanningskontakt og samlagsinstruktører. I tillegg deltok kretsledere og landsdelenes representarter i Skytterstyret og i DFSU.

Det var en viss spenning knyttet til om stormen Ole ville påvirke deltakelsen, men det var kun en av de påmeldte som ble hindret av den grunn. Mange hadde forståelig nok jevnlig kontakt med familie og slekt hjemme for å forsikre seg om at alt gikk greit. En deltaker ble imidlertid vekket av en telefon fra naboen lørdag morgen, som lurte på hva som stå på, ettersom det sto en brannbil i full utrykning på gårdsplassen. Det viste seg her at lynet hadde slått ned og knust routeren slik at det ble noe røykutvikling, men utover dette var det heldigvis ingen skader av betydning.

Det meste av seminaret ble gjennomført på tradisjonelt vis med en blanding av foredrag og gruppeoppgaver. En økt var denne gangen avsatt til å vurdere lagsstrukturen i de respektive samlag med det formål å finne fram til skytterlag som samlagene skal satse ekstra på for å skape økt aktivitet. I den anledning deltok også samlagsinstruktørene for første gang på seminaret, ettersom deres funksjon vil være viktig når man skal drive opplæring for å få aktive skyttere i flere lag.

Alt i alt ble det et meget vellykket seminar. En stor takk til alle som stiller opp frivillig og bruker en hel helg til å dyktiggjøre seg som tillitsvalgt.

Bildet:
På bildet under ser dere samlagsinstruktørene, som deltok på regionalt seminar for aller første gang.