Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

DFSU med stand på LS

Leder i DFSU, Kjell Hovland, håper flest mulig tar turen innom DFSU-standen i Førde.

Skal du på LS? Da må du ta turen innom DFSU-standen.

Tradisjonen tro har DFSU, med leder Kjell Strand Hovland i spissen, også i år egen stand under Landsskytterstevnet i Førde. Dette er en gylden mulighet for alle som er interesserte i ungdoms- og rekrutteringsarbeid til å stille spørsmål, diskutere og slå av en hyggelig prat med engasjerte DFSU-ere. 

Informerer om skyteskole

Med bakgrunn i at skyteskole er satsingsområde for DFS i 2017/2018 (sammen med instruktørutdanning) vil dette ha hovedfokus på standen. Utvalget vil informere om skyteskole, dele ut brosjyrer og svare på spørsmål fra publikum om skyteskole-konseptet. 

Deler ut brosjyerer

På standen kan du også få med et eksmeplar av de mange brosjyrene DFS har som retter seg mot ungdoms- og rekturretingsarbeid.

LS-quiz

Det vil også være mulig å svare på LS-quizen med spørsmål om skytekole, DFSU, Førde og skifelt og skogsløp. Her vil det være mange premier og vinnerne trekkes torsdag 3. august. Alle ungdommer som leverer svar på LS-quizen får en #dfsungdom-drikkeflaske.

DFSU 2016/2017

Lurer du hvem som er i DFSU? Ta en titt her.

Skifeltutvalget

Skifeltutlvaget har også en person representert på standen. Han/hun er til stede for å slå av prat og informere om hvilke muligheter som finnes innen skogsløp og skifelt i årene som kommer.

Skifeltutvalget selger som vanlig sine populære solbriller.

Bildet er fra Lesja i 2015.