Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Klar for skogsløpet på LS?

Godt over 450 skyttere er påmeldt til årets NM i skogsløp på LS. Er du en av dem?

Skogsløpet på LS er for mange et høydepunkt i LS-uka, og som vanlig er rundt hver tiende skytter påmeldt på skogsløpet under årets LS. 

Er du av de påmeldte til årets skogsløp, kan det være lurt å gjøre noen ekstra forberedelser i forkant av mesterskapet. Noen ekstra løpeturer er alltid bra, og har du ambisjoner om å hevde deg, kan det være greit å ta noen intervall-økter med høyt tempo, slik at kroppen vender seg til "å få juling".

Årets løype har start og mål på arenaen. Starten skal etter planen gå mellom standplass 100m og 200m. Deler av løypa går i finfeltløypa, altså grusvei, mens andre deler går på stier. Løypa vil bli merket i løpet av LS-uka, slik at dere kan løpe igjennom i forkant.

Utlevering av startnummer skjer på arenaen samme dag som løpet. Ønsker du å vite hvordan du ligger an i forhold til konkurrentene dine før den tid, kan du se på landsskytterstevnets resultatsider på nett. Der vil startlistene komme opp så fort feltresultatene til de påmeldte kommer inn.

Det er fint om dere sjekker at dere er påmeldt til årets løp. Skulle det være noe feil, så må dere melde fra om dette på mail så fort som mulig!

Lykke til!