Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Klar for skogsløpet på LS?

Er du klar for et av høydepunktene under Landsskytterstevnet?

Skogsløpet på LS er for mange et høydepunkt i LS-uka, og som vanlig er mange skyttere påmeldt på skogsløpet under årets LS. I år er det nesten 500 påmeldt!

Er du av de påmeldte til årets skogsløp, kan det være lurt å gjøre noen ekstra forberedelser i forkant av mesterskapet. Noen ekstra løpeturer er alltid bra, og har du ambisjoner om å hevde deg, kan det være greit å ta noen intervall-økter med høyt tempo, slik at kroppen vender seg til "å få juling".

Årets løype har start og mål på arenaen. Dere finner løypekart og annen informasjon om årets løp på LS-sidene. Vi anbefaler alle utøvere å gå inn her.
Lurer du på hvor langt du skal løpe? I utgangspunktet skal alle som skyter finfelt løpe 3 km, mens de som skyter grovfelt løper 6 km. Unntaket er at de som skyter grovfelt, og som synes 6 km er litt langt, kan delta i Skytterklassen. Denne klassen løper 3 km. Skyttere i klasse 1 må løpe i Skytterklassen, ettersom de kun skyter liggende i feltskyting, og dermed ikke kan delta i "aktiv" klasse.

Utlevering av startnummer skjer på arenaen samme dag som løpet. Ønsker du å vite hvordan du ligger an i forhold til konkurrentene dine før den tid, kan du se på landsskytterstevnets resultatsider på nett. Der vil startlistene komme opp så fort feltresultatene til de påmeldte kommer inn.

Det er fint om dere sjekker at dere er påmeldt til årets løp. Skulle det være noe feil, så må dere melde fra om dette på mail så fort som mulig!

Lykke til!