Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Ny bidragsordning

For 2021 er det innført flere nye bidragsordninger for lag og samlag. Se alle her!

Dato: 13. jan 2021

DFS sine bidragsordninger har vært en suksess i flere tiår. Mange av dem har vært uendret lenge og derfor ble det i hele 2020 jobbet for å revitalisere disse. Målet er at de skal gi oss mer aktivitet og bedre tilbud til våre medlemmer. 

Noen av bidragsordningene er videreført slik de var før, noen er endret litt, mens andre er helt nye. 

Like satser, men mer variert aktivitet

Å forutsi aktivitet og hvor stort budsjett man trenger til en ny bidragsordning er en vanskelig oppgave. Derfor er ikke størrelsen på satsene endret nevneverdig for 2021.Vi vil bruke dette året på å evaluere om satsene er riktig.

Det er også verdt å merke seg at måten skyttersamlagene kan oppnå maks sum endret. Målet er at dette skal gi et mer variert kurs- og samlingstilbud fra samlagene.

Skyteskole 2

Den største nyheten er skyteskole 2. Dette er en konsept som ble lansert av DFS rett før jul. Skyteskole 2 er et opplegg skytterlaget kan arrangere for alle sine ungdomsskyttere årlig og bidraget til skyteskole 2 sidestilles med bidraget til den vanlige skyteskolen. Info om skyteskole 2 sendes ut til lagene.

I tillegg kan du lese alt om skyteskole 2 her.

Nytt søknadsskjema

Det jobbes med nytt søknadsskjema. Dette vil komme i løpet av vinteren. Det vil dermed ikke være mulig å søke om bidrag for 2021 før dette er på plass. 

- Se bidrag for skytterlag -

- Se bidrag for samlag  -