Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Stang- og felthurtigsamling for kvinner

Flere kvinner ønsker å hevde seg i Stang og felthurtig!

I år blir det muligheter for kvinner til å trene ekstra på Stang og felthurtig i forbindelse med Landsskytterstevnet i Førde.

OPPDATERING:

Det er nå også mulig å melde seg på samling tirsdag 1. augsut. For at det skal gjennomføres samling denne dagen må det i midlertid være minst 5 deltakere.

Info

Siden 2013 er det årlig arrangert kurs/samlinger for kvinner som ønsker å lære mer om Stang- og felthurtigskyting. Deltakelsen på samlingene har gradvis gått ned, for det har vært vanskelig å finne tid og sted som passer inn i en ellers hektisk stevneperiode.

I år er samlingene lagt i tilknyting til Landsskytterstevnet, slik at det skal være nærhet til der mange skyttere er samlet. Samlingene blir arrangert på Gaular skytterlags bane, som ligger ca 20 minutter med kjøring fra Førde sentrum. Her vil det bli skutt på elektroniske skiver for å gi best mulig læring og utbytte.

Skyttere med kaliber .22 kan desverre ikke delta.

Det legges i første omgang opp til 2 samlinger med plass til 16 deltakere på hver. Tidspunktene er fredag 28. juli og søndag 30. juli med den varighet på ca 5 timer. Start kl 1000. Blir det stor pågang vil det i tillegg bli åpnet for en samling tirsdag 1. august. Mat og drikke for dagen medbringes av den enkelte.

Program:

  • 30 minutter med klargjøring og teori/instruksjon.
  • 2 timer med praktisk trening og veiledning
  • 30 minutter pause + rullering.
  • 2 timer med praktisk trening og veiledning.
  • Kort oppsumering og avsluting

 

Det er gratis å delta. Deltakerne må medbringe ca 80 - 100 patroner til bruk under kurset. Instruktørene vil være blandt landets fremste i øvelsene. Så langt har DFS vært i kontakt med John Olav Ågotnes, Thomas Høgåsseter, Harald Tandberg og Roy Håkstad, som alle har sagt at de vil stille om det ikke kolliderer med egen LS-skyting, eller med skyting for familiemedlemmer.  

Påmelding i Mitt DFS til 20. juli.

 

Meld deg på her!