Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Driftsmelding IT

Her finner du oversikt over planlagte og ikke planlagte driftsstans og forstyrrelser på DFS sine it-løsninger. Vi legger også ut meldinger på vår facebook-gruppe: Mitt DS IT-support, https://www.facebook.com/groups/MittDFS/

6. april 2018

Det er for tiden problemer med påmelding. Man kan oppleve å få meldt på seg selv, men ikke andre. Problemet vil bli løst mandag 9/4. Vi abefaler lag å utsette start påmelding til 9/4, hvis mulig.

7.-8. mars 2017 - Omlegging av epostløsning for skytterlag

Onsdag 8. mars vil alle skytterlag bytte Epost løsning til Office 365. (Samlagene har allerede gjort dette). Mer info om dette kan du lese her


 

- 03/02-2017 - Problemer med klassesetting

En del skyttere har i løpet av forrige uke fått endret klasse. Endringen skyldes en oppdatering vi utførte forrige uke som har feilet på noen skyttere. Vi har meldt feilen til leverandør og det jobbes med å korrigere oppdateringen slik at den setter korrekt klasse. Vi kontroll på alle som er endret, og det jobbes med å sette disse tilbake i korrekt klasse. Vi beklager eventuelle problemer og ulemper dette medfører for den enkelte.


 

-  Endring i eposttjenesten fra 4. Oktober 2016.

Fra 4. Oktober 08:00 vil vår epostleverandør kreve at alle enheter og applikasjoner som skal sende epost gjennom deres eposttjener (mail.innit.no) må autentisere seg. Dette vil spesielt påvirke skannere og applikasjoner som i dag er satt opp til å sende epost gjennom vår server, men som ikke autentiserer seg med brukernavn og passord.

Alle skannere og applikasjoner som i dag sender epost gjennom server (mail.innit.no) uten å autentisere seg vil ikke lenger klare å sende epost.

I forkant av endringen bør du sjekke innstillingene for utgående epost på din skanner eller applikasjon. Dersom SMTP-autentisering allerede er aktivert behøver du ikke å foreta deg noe. Dersom SMTP-autentisering ikke er aktivert må du aktivere dette og legge inn brukernavn og passord på kontoen du vil at enheten/applikasjonen skal benytte for å sende ut epost. Dersom du ikke husker passordet må du kontakte support@dfs.no for å få dette.