Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Bakken vant Nittedalstevnet

Ole Magnus Bakken fra Løiten skytterlag vant Nittedalstevnet på 15 meter.

Arrangøren Nittedal skytterlag måtte ha mer enn 40 lag for å få gjennomført Nittedalstevnet på 15 meter. Best var Ole Magnus Bakken.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Sist helg startet 15-metersesongen forsiktig. I helgen var det Nittedalstevnet med over 300 deltakere. Populariteten for innendørsskyting ser ut til å fortsette i samme trend som de siste årene.

348 poeng

Helt til topps gikk Løiten-skytteren Ole Magnus Bakken. Den hardtsatsende skytteren skjøt 348 poeng. Det var poenget foran Tormod Bjørnødegård fra Gjøvik og Brusveen og Magnus Bjerke fra Høland/Bjørkelangen.

På 346 poeng fulgte Lars Myrstuen fra Gjøvik og Brusveen, Jens-Kristian Larsen fra Løiten og Lars David jr. Øvrum fra Nannestad.

God ungdomsskyting

Også ungdomsskytterne åpnet sesongen godt. Erlend Heiaas fra Ski vant juniorklassen med 348 poeng. 

I eldre rekrutt skjøt Camilla Håkedal fra Nøtterø, Ingrid Jensløkken fra Blaker og Anders Foss Hindemstrædet fra Blaker alle 350 poeng, og endte i den rekkefølgen.

I rekrutt vant Aki Rontti fra Sørum med 348 poeng. Samme poengsum som toer Hanna Håkedal fra Nøtterø.

Alle resultater fra Nittedalstevnet finner du her.

Thingbø på topp

Det var også et par andre stevner de siste dagene. I Gannstevnet på Vestlandet var det årets storskytter Anette Thingbø fra Time som vant med 248 poeng. Det var to poeng foran lagskamerat Einar Johansen.

I Vargistevnet til Skaun skytterlag var det Risse-skytter Espen By Dyrendahl som gikk til topps. Med 345 poeng var han to poeng foran Truls Buhagen fra Hommelvik.

Det var damene som dominerte i Sunnfjordpokalen i Dale. Hildegunn Strand fra Solund vant med 342 poeng. Samme poengsum som Janne Haugnes fra Florø. Ektemannen Bjarte Haugnes ble treer med 341 poeng.

Alle resultater finnes på dfs.no ved å trykke her.