Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Fet fikk 10.000

Det var en glad gjeng i Fet skytterlag som kunne motta 10.000 kroner fra Romeriksfondet. FOTO: Romerikes Blad/Hafslund

Fet skytterlag kunne juble, da de fikk overrakt 10.000 kroner fra Romeriksfondet.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Romeriksfondet er et samarbeid mellom Romerikes Blad og Hafslund. Formålet er å støtte organisasjoner og lag som tilrettelegger aktivitet for barn og ungdom i nærmiljøet. Totalt deler fondet ut 250.000 kroner i året.

Denne uka var det Fet skytterlag som kunne smile fornøyd, da de fikk overrakt en sjekk på 10.000 kroner.

– At vi har blitt trukket ut som et av lagene/foreningene som mottar midler fra Romeriksfondet, er svært gledelig. Det viser at det er behov for og ønskelig med bredde i aktivitetstilbudet for barn og unge, og at juryen ser mulighetene og potensialet Fet Skytterlag har for å kunne tilby en spennende sport i trygge rammer til barn og unge i nærmiljøet, forteller leder Dag Isaksen og sekretær Birgitte Brøtmet til Norsk Skyttertidende.

Som med de fleste andre skytterlag, er drivkraften i Fet frivillige, foreldre og skyttere.

– Viljen til å satse på rekrutteringen er stor, men det er ikke alltid like lett å skaffe midler. Derfor er vi svært takknemlige for denne gaven, fortsetter duoen.

Midlene skal gå til rekrutteringsarbeid.

– Herunder skyteskole, som inkluderer ammunisjon og diverse utstyr - slik at vi kan tilby deltakerne en god grunnpakke, sier de og fortsetter engasjert:

– I tillegg ønsker vi å utvide og fornye noe av utstyret til de yngre skytterne våre, som noen nye skytterjakker, hansker og støtter. Med dette vil aspirantene og rekruttene få flere muligheter til å prøve seg fram med utstyr, og vi kan tilby en bedre opplevelse av skytesporten fra dag én. Vi håper også at terskelen for at nye skyttere «faller fra« kan bli lavere.

De håper å avholde skyteskoler både vår og høst.

– Dette vil også inkludere sosiale sammenkomster, for å skape et godt miljø for både skyttere og foreldre utenom treninger og stevner.