Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Oppfordrer til å sjekke forsikring

Generalsekretær Jarle Tvinnereim oppfordrer skytterlagene til å sjekke hvor godt de er forsikret.

Er du usikker på hvor godt ditt skytterlag er forsikret, så kan det være et smart trekk å la Frende forsikring komme med et tilbud.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Som tidligere kjent har Det frivillige Skyttervesen inngått et samarbeid med Frende forsikring. Nå oppfordrer generalsekretær Jarle Tvinnereim skytterlagene om å sjekke sine forsikringer. Da gjerne be om et tilbud fra Frende forsikring, som skytterlagene står fritt til å velge.

– Da DFS foretok en skytebaneundersøkelse i 2015 fikk vi bekreftet at det er relativt store variasjoner i forsikringspriser. Og ikke minst på hvor godt skytterlagene var forsikret. Det var årsaken til at vi ønsket en samarbeidspartner på dette området, forteller generalsekretær i Det frivillige Skyttervesen, Jarle Tvinnereim.

I siste nummer av Norsk Skyttertidende kom vi i skade for å skrive at man skulle ha gammel forsikringspolise foran seg når man tok kontakt med banken. Det riktige skal selvsagt være Frende.

Slik går du frem

* Ha gammel forsikringspolise foran deg når du tar kontakt med Frende.

* Ha målsetting av alle bygg og byggemåte (tre/betong/isolert/uisolert) før du ringer.

* Ha verdi på maskiner, inventar og løsøre klart når du ringer.

* Har dere egen dekning på elektroniske skiver (Frende trenger verdien).

* Rett adresse til bygninger og bane.

* Ha gjerne også nye bilder av bygninger og området klart.

* Send en mail til skytterlag@frende.no.

* Eller ring 03600, fortell at du er fra et skytterlag i Det frivillige Skyttervesen og du blir satt over til rett person.