Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Kommunen hedret skytterkongen

Ordfører Johnny Greipesland var stolt over prestasjonen til Daniel Sørli (til venstre) og Peter Sørli. FOTO: Team Sørli

Skytterkongen Daniel Sørli fikk fortjent heder, da 75 personer var invitert av Songdalen og Søgne kommune til å feire seieren.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Sammen med skytterlagene i Greipstad og Søgne var 75 skyttere og familiemedlemmer med på bløtkakefesten på rådhuset i Songdalen. Der fikk skytterkongen fra Landsskytterstevnet stående applaus. Det var nettopp her han startet med skyting i 2003.

– Denne pokalen er like mye deres som min omtrent, for det har betydd veldig mye for meg dette laget her, sa skytterkongen i sin hilsningstale, i følge nettavisen bsnett.no.

Det var ordfører Johnny Greibesland i Songdalen kommune som ønsket velkommen til fellesarrangementet med Søgne kommune.

– To konger og ei dronning er til stede her. Det er stort, sa ordfører Greibesland. For uten den nybakte skytterkongen Daniel Sørli, var også Tor Harald Lund (skytterkonge 1987) og Mette Finnestad (første kvinnelige skytterdronning i 2006) på plass. De to sistnevnte tilhører Søgne skytterlag.

– Vi har 80 konger på 100 år. Og så er en fra Greipstad og to fra Søgne. Det er god uttelling det, sa en begeistret Ingvar Aarhus i følge samme nettsted.

Assisterende rådmann Kjell Sverre Langenes hilste forsamlingen slik i følge bsnett.no:

– Greipstad skytterlag har imponert meg fra dag en. Dere er et godt eksempel på det frivillige arbeid i bygda. Dere gjør unge mennesker gode, med sunne interesser og fantastiske resultater.