Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Giftet seg på LS-arenaen

Anne Jorunn Strand Pedersen og Børge Nilsen giftet seg på LS-arenaen onsdag morgen.

– Dette ble som vi hadde drømt om, sier Anne Jorunn Strand Pedersen og Børge Nilsen etter en flott bryllupsseremoni på LS-arenaen onsdag morgen.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Hammerfest-paret har sine hjerter i skyttersporten. Derfor kom ideen om å gifte seg under Landsskytterstevnet på Lesja. Derfor fikk drøyt 100 tilhørere se et vakkert bryllup med et flott par 07.30 onsdag morgen, rett før skytingen tok til. Med sogneprest i Dovre, Jens Fredrik Olsen ble de for rette ektefolk å regne.

– Det er en drøm å få gifte seg på LS-arenaen. Det er dette miljøet vi har våre venner, sier det nyblivne ekteparet.

De giftet seg i skytterdressen, sykepleieren og tømrerformannen fra Hammerfest. De har sin familie spredt over hele landet, og det var enklest å gjennomføre bryllupet på denne måten.

– Anne Jorunn ville aller helst ha et stille og rolig bryllup her på Lesja, men jeg sa at da kunne vi like gjerne gjøre det hjemme. Skulle vi gjøre det under LS fikk vi gjøre det på denne måten, humer ektemannen som fridde til sin kjære under årsfesten til Hammerfest skytterlag i november i fjor.

Begge er svært fornøyd med at arrangøren Lesja skytterlag, Det frivillige Skyttervesen, presten og andre la alt til rette.

– De har virkelig stått på hodet for oss de siste dagene. Det setter vi virkelig stor pris på, sier ekteparet og sender en stor varm takk til alle de involverte.

Feiringen finner sted med grilling sammen med vennene i Vest-Finnmark samlag.