Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

– Frp støtter DFS

Harald T. Nesvik, parlamentarisk leder i Frp gir sin støtte til president Olav K. Vaaje og DFS i framtiden. Foto: Tom-Vegard Feltstykket

Frp`s parlamentariske leder, Harald T. Nesvik, kom innom Landsskytterstevnet på Lesja for å gi sin støtte til DFS.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

En rekke politikere har varslet sin ankomst til Lesja og Landsskytterstevnet. Først ut i rekken var Harald T. Nesvik. Frp-politikeren var på vei hjem til Ålesund fra Oslo.

– Det er første gang jeg er på LS, men ikke første gang jeg har fulgt arrangementet. Mye takket være partikollega og kamerat Frank Sve. Det er en spennende idrett å se på fjernsyn, forteller mannen som har sittet på Stortinget for Frp siden 1997 for Møre og Romsdal.

Imponerende jobb

Han mener DFS-organisasjonen gjør en fremragende jobb.

– Jeg kjenner godt til engasjementet, og de resultater man ser av arbeidet. Det er viktig å opprettholde DFS, da de gir gode holdninger og kunnskap til befolkningen. Frp støtter DFS i framtiden, poengterer Nesvik som sitter i Forsvarskomiteen.

Som parlamentarisk leder er han dessuten svært viktig med tanke på framtiden for DFS. Stortinget skal til høsten behandle DFS sin tilknytning til Forsvaret og hvilken samfunnsrolle organisasjonen skal ha.

Viktig mann

Frank Sve, som hadde fått partikollegaen sin innom LS, mener dette er viktig for framtidens DFS.

- Parlamentariske lederne på Stortinget er kanskje de viktigste personene på Stortinget. Derfor er det viktig at de får se hva DFS står for. At vi får sentrale politikere til SL er viktig for å vise hva vi driver med, mener Sve.

Han er leder av Møre og Romsdal Frp og sitter i landsstyret for partiet. Samtidig er han samlagsformann i Sunnmør.