Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Øvre Målselv er i god rute

Se nederst i tekst!

Øvre Målselv skytterlag gleder seg til å ta i mot folk fra hele landet til skytterfest i Nord-Norge.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Arrangøren vil i løpet av de siste dagene før påske sende ut innbydelsen til skytterlagene rundt i hele landet. Fra 29. juli til 5. august blir det skytterfest på Råvatn skyteanlegg. Det er sjuende gang Målselv er arrangørsted, men sjette gang det avvikles fra Råvatn skytebane i Øverbygd.

– Vi kan love et godt arrangement, og minst like bra som sist gang. Men vi har alltid et ønske om å heve arrangementet ytterligere, forklarer Svein Erik Rognli, som er leder av administrasjonskomiteen.

Overnatting

De innrømmer at arbeidet med å skaffe nok overnattingsplasser er en utfordring, men at de regner med å løse det meste.

– Det er mange som er interessert i å leie ut både hus og hytter. Pågangen har vært stor den siste tiden, men vi jobber for å skaffe alle tak over hodet, fortsetter han og lover at arrangøren skal bli flinkere til å svare raskere på henvendelser fra skytterlag og skyttere fra hele landet.

Skyttercampen blir etablert på «Skogstadjordene», som ligger i gangavstand fra skytebanen. Her vil det også bli tilbud om strømtilkobling.

For spørsmål om skyttercamp/innkvartering, ta kontakt med arrangørens stevnekontor eller e-post: innkvartering@ls.no

Avstander grovfelt

Arrangøren har klart løypene både til fin- og grovfelten. For sistnevnte blir det avstander fra 265 til 390 meter. Eksakt opplegg kommer i neste nummer av Norsk Skyttertidende.

– På grunn av elektronikken må vi bruke veiene i Mauken skyteanlegg. Selve opplegget er lettere enn på Lesja, men tanken er at dette vil kompensere for vinden som ofte er i området, forklarer skyteteknisk ansvarlig, Jostein Rubbås-Risvik.

Eget lotteri

LS-arrangør Øvre Målselv skytterlag gjør som for ti år siden. De har dratt i gang et eget LS-lotteri.

– Det er totalt 1.000 lodd. Premiene er reisesjekk på 20.000, 10.000 og 5.000 kroner. Dette er allerede i gang, så dersom noen ønsker lodd er det bare å ta kontakt, forteller Svein Erik Rognli i administrasjonskomiteen.

OVER: Slik så det ut på skytearenaen denne uka.

Hovedbilde på toppen:

Øvre Målselv skytterlag er i god rute til LS i august. Fra venstre: Jostein Rubbås-Risvik, skyteteknisk ansvarlig, Fredrik Hanssen, info og presse, Eva Rubbås-Risvik, nestleder hovedkomiteen, Vidkunn Haugli, leder av hovedkomiteen og Svein Erik Rognli, leder av administrasjonskomiteen.