Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Sender direkte på radio fra Viken I

Radio Laagendalen sender direkte fra Viken I i skyting. ILLUSTRASJONSFOTO

Styrvoll skytterlag har fått til en avtale med Radio Laagendalen, som gjør at det blir direktesending fra Viken I på bane.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Så skal du ikke være tilstede hele helgen 11. og 12. juni kan du likevel få med deg dramatikken på skytebanen. Styrvoll skytterlag, som står som arrangør, har inngått samarbeid med Radio Laagendalen. 

Det sikret at det blir direkte radiosending fra stevnet fra klokka 09.00 lørdag. Sendingen pågår til finalene for veteranene er skutt ferdig. 

Søndag er sendetidspunktet fra rett over åtte til cirka 17.00, da stevnet skal være ferdig.

– Under innledende skytinger skal de ansatte i radioen intervjue skyttere, opplyse om resultater og fortelle om skytesporten. I intervjuene så skal de ha fokus på bredden både med tanke på alder og resultater på skytterne, de vil intervjue skyttere som gjør det bra og hevder seg i toppen. Det kan også være debutanter på landsdelskretsstevnet, skriver skytterlaget i en mail til Norsk Skyttertidende.

Under selve finalene vil radiokanalen kobles direkte på stevnespeakeren, slik at radiolytterne skal få følelsen som er inne på standplass.

Radiosendingene kan du følge her eller via denne linken: http://www.radiolaagendalen.no/