Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Dobbeltseier til By Dyrendahl

Espen By Dyrendahl vant 15 meter både i Aasen og Markabygd.

Espen By Dyrendahl var utstoppelig i helgens 15-meterstevner i Aasen og Markabygd.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Rissa-skytteren var det ingen som maktet å hamle opp med i helgen. Han stakk av med seieren begge steder.

I 15-meterstevnet til Markabygd skytterlag vant han med 348 poeng. Det var poenget foran Ingeborg Aune Jørgensen fra Beiarn. Begge skjøt 100 poeng på finaleomgangen.

I Aasen skytterlag sitt 15-meterstevne skjøt han 246 poeng. Det var det samme som Kristian Andersen fra Øvre Ogndal. Men By Dyrendahl hadde åtte innertreff mot Andersens sju.

Det ble også dobbeltseier i juniorklassen. Magnus Kjelaas fra Inderøy vant i Aasen med 245 poeng, mens det ble 342 poeng i Markabygd.

I eldre rekrutt gikk Andreas Raaen fra Skjelstadmark til topps i begge stevner med 250 poeng i Aasen og 348 poeng i Markabygd.

Birk Oliver Singstad fra Nidaros vant også dobbelt. Han skjøt 249 poeng i Aasen og 349 poeng i Markabygd.

I V55 gikk Harald Denstad fra Stjørdal til topps med 346 poeng i Markabygd, mens klubbkamerat Knut Bakken vant i Aasen med 248 poeng.

I V65 vant Oddmund Rognli fra Leksvik i Markabygd med 350 poeng, mens Helge Elvebakk fra Levanger og Frol vant i Aasen med 250 poeng.

I V73 var det Edvin Lervik fra Verdal Søndre som gikk til topps med 348 poeng i Markabygd, mens Hans Tronstad fra Leksvik vant i Aasen med 249 poeng.

Resultater fra 15-meterstevnet i Aasen skytterlag finner du her.

Resultater fra 15-meterstevnet i Markabygd skytterlag finner du her.