Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Metveit også best innendørs

Geir Atle Metveit vant 15-meterstevnet til Søgne. FOTO: Tom-Vegard Feltstykket

Geir Atle Metveit er i vinterform. Ikke bare vant han Blakerfelten, men Imenes-skytteren gikk også til topps på 15 meter sist uke.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Som vi skrev i går var Geir Atle Metveit fra Imenes suveren på Blakerfelten søndag med den eneste med 42 treff. Men han gjorde det også bra på 15 meter sist uke. På Sørlandet var det tre 15-meterstevner i tilknytning til Sørlandskretsmesterskapet. 

Metveit vant stevnet til Søgne med 346 poeng. Det var samme poengsum som Rasmus Løberg fra Klepp, men med flere innertiere.

I 15-meterstevnet til Kristiansand og omegn var Greipstad-skytter Kim Johan Vemmelvik som gikk til topps med 347 poeng foran Imenes-skytter Svend Karlsen med 346 poeng og Esten Skårild fra Jondalen med 346 poeng.

Anette Thingbø fra Time vant 15-meterstevnet i Mandal med strålende 348 poeng. Det var poenget foran Peter Sørli fra Greipstad.

I juniorklassen ble det dobbeltseier til Cecilie Vemmelvik fra Greipstad. Hun vant både 15-meter i Kristiansand og Mandal. I Søgne var det Jakob Dalene fra Kristiansand og omegn som gikk til topps.

Martias Flikka fra Flikka skytterlag tok en trippelseier i eldre rekrutt-klassen. Både i Søgne og Mandal presterte han å skyte 350 poeng, mens det ble 349 poeng i Kristiansand.

I rekrutt-klassen ble det dobbeltseier til både Hannah Johansen fra Time og Caroline Finnestad Lund fra Søgne. Grunnen var at duoen delte seieren i stevnet i Søgne, mens de vant hvert sitt av de to andre.

Resultater fra 15-meterstevnet til Søgne skytterlag finner du her.

Resultater fra 15-meterstevnet til Kristiansand og omegn finner du her.

Resultater fra 15-meterstevnet til Mandal skytterlag finner du her.