Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Moland klemte til med 349 poeng

Jan Kåre Moland fra Drangedal kunne smile fornøyd etter baneåpningen i Østfold. FOTO: Tom-Vegard Feltstykket

Jan Kåre Moland skjøt strålende under baneåpningen i Halden og Buer/Kornsjø.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Drangedal-skytteren ga allerede i helgen prov på at han har lagt ned et godt treningsarbeid i vinter. I Hissåsstevnet til Buer/Kornsjø skytterlag skjøt han imponerende. Kun en nier på den første 15-skudden «ødela» for den perfekte serien. Med 349 poeng var han to poeng foran førsteårssenioren Thomas Krågtorp fra Råde og feltskytteren Øyvind Haugen fra Urskog. Med andre ord imponerende av hele pallen.

Moland fulgte opp med 342 poeng i Vårstevnet i Halden, som fikk tre helt andre skyttere på pallen. Til topps gikk Knut Erik Svarstad fra Siljan med 347 poeng. Det var poenget foran Magnus Bjerke fra Høland/Bjørkelangen og Råde-skytter Pål Øyvind Ørmen.

Dobbeltvinnere

Under helgens baneåpningen i Østfold ble det flere dobbeltvinnere.

Oddvar Staxrud fra Tingelstad skytterlag vant V55. Han skjøt 347 poeng i Hissåsstevnet, mens det ble 348 poeng i Vårstevnet.

Også i juniorklassen ble det dobbeltvinner. Jeanette Hegg Duestad fra Sem skjøt 349 poeng i Buer/Kornsjø og 350 poeng i Halden.

Rekruttklassen ble vunnet av Marius Granberg fra Fet i begge stevnene. Han gjorde akkurat som Hegg Duestad, da det ble 349 poeng i Buer/Kornsjø og 350 poeng i Halden.

Resultater fra Hissåsstevnet i Buer/Kornsjø skytterlag finner du her.

Resultater fra Vårstevnet i Halden skytterlag finner du her.