Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Felt Signal og S. Modum

Erlend Heiaas var en av de som skjøt seg til dobbeltseier i feltstevner i S. Modum og Sigdal.

Junioren Erlend Heiaas skjøt henholdsvis 30 og 29 treff på feltrundene i henholdsvis S. Modum og Sigdal. Det holdt til seier begge steder.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Skytterne på Østlandet er inne i en travel feltperiode. I helgen var det blant annet dobbeltstevne i S. Modum og Sigdal.

Flere av skytterne maktet å skyte seg til seier begge steder. En av dem var junioren Erlend Heiaas, som vant med 30/22 i S. Modum. I feltstevnet til Sigdal ble det seier med 29/23 treff. Einar Skovly fra Råde ble nummer to i begge stevnene.

En annen skytter med dobbeltseier var Per Terje Holm. Asker-skytteren vant begge steder i V73. Han skjøt 30/23 i S. Modum, mens det ble 30/20 treff i Sigdal.

Gunnar Myrset fra Ringerike vant V55 i både S. Modum og i Sigdal. Resultatet ble 28/7 treff i førstnevnte stevne, og 27/11 i det andre.

Det ble også dobbeltseier til Sverre Saxebøl fra Frogn og Drøbak i klasse 4, Per Harald Aamodt fra Jondalen i klasse 2 og Alf. J. K. Ulvik fra Eker i klasse 1.

I klasse 3-5 var det Tobuas Lillekvelland fra Nordstrand som vant med imponerende 30/23. Det var seks innertreff mer enn Sverre Saxebøl fra Frogn og Drøbak. Lillekvelland tok sitt første napp i vandrepokalen.

Resultater fra feltstevnet i S. Modum finner du her.

Resultater fra feltstevnet i Sigdal finner du her.