Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Jøingsli best på felt i Lånke

Tor Gaute Jøingsli kan smile etter seier i feltstevnet til Lånke skytterlag.

Lom og Skjåk-skytteren Tor Gaute Jøingsli skjøt 20 av sine 30 treff i innerblinken. Det ga seier i Andredagsstevnet til Lånke skytterlag.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Den drevne feltskytteren skjøt 30/20 treff i stevnet. Det var tre innertreff bedre enn Fosna-skytter Roger Hals og fem innertreff bedre enn Lars Petter Ven fra Heim/Hemne.

Det var mye skarp skyting under feltstevnet. I juniorklassen ble det delt seier mellom John Nordvik fra Surnadal og Ragnhild Haugen fra Stordalen. Begge stoppet på 30/24 treff.

I eldre rekrutt-klassen var det to skyttere med 30 treff. Hilde Lund Moen fra Overhalla vant med 30/25 treff foran Andre Raaen fra Skjelstadmark med 30/19.

May Ingrid Raaen fra Skjelstadmark vant rekrutt-klassen med 25/8 treff.

I V65 var det åtte skyttere med fullt hus. Arne Herjaune fra Malvik vant med 30/25 foran Jon O. Skei fra Skogn og Karl Dahling fra Stordalen, begge med 30/24 treff.

I V73 var det to skyttere som skjøt 30/21 og havnet øverst på listene. Jon G. Hofstad fra Skjelstadmark og Kjell Haugen fra Mostadmark stoppet på dette resultatet. Totalt var det fem skyttere med 30 treff.

Resultater fra 2-dagersstevnet til Lånke skytterlag finner du her.