Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Dobbeltseier til Hegg Duestad

Jeanette Hegg Duestad skjøt seg til dobbeltseier i stevnene til Fiskum og Jondalen.

Ingen kunne tukte junioren Jeanette Hegg Duestad under 15-meterstevnene til Fiskum og Jondalen.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Sem-skytteren var best i både 15-meterstevnet til Fiskum og Jondalen. 

I Fiskum ble det seier med 346 poeng. Hun stakk av med seieren på antall innertreff, da toer Bjørn Magnus Hanserud fra Jondalen også skjøt 346 poeng.

Det var samme duo som kjempet om seieren på 15-meterstevnet til Jondalen. Nok en gang var det Jeanette Hegg Duestad som stakk av med seieren. Nå med 348 poeng - det samme som Bjørn Magnus Hanserud. Men nok en gang best på antall innertreff.

Maria Engen Skogly var forøvrig den eneste som maktet fullt hus og 350 poeng blant ungdomsskytterne. Hun vant stevnet i Jondalen, ett poeng foran Phillip Saude fra Fiskum. Sistnevnte fikk likevel med seg en seier hjem, da han vant på hjemmebane med 349 poeng. Det samme som Ingrid Jensløkken fra Blaker.

Line Kasbo fra Trøgstad vant rekrutt-klassen i stevnet til Fiskum med 348 poeng, mens Annbjørg Laugerud Skaug fra Fiskum vant i Jondalen med 342 poeng.

Blant klasseførte skyttere ble det også en hjemmeseier. Den tok Kim-André Aannestad Lund i Jondalen med 348 poeng. Nummer to ble Bjørnar Sletmo fra Trøgstad med 347 poeng.

I stevnet til Fiskum var det Nils Thomas Valand fra Oslo Østre som stakk av med seieren med 349 poeng. To poeng foran Ski-skytter Kari Mørck.

Resultater fra 15-meterstevnet i Jondalen finner du her.

Resultater fra 15-meterstevnet i Fiskum finner du her.